Koude pastasalade

Dit heb je nodig
Alles kun je vooraf maken (koken, snijden, bakken enz.) en later bij elkaar voegen.
Voor de salade zoals op de afbeelding staat heb ik de volgende ingrediënten gebruikt:

Glutenvrije pasta
Spinazie
Spekjes
Omeletreepjes
Paprika
Diverse soorten sla
Gefermenteerde groente
Cherry tomaatjes
Saus van olijfolie / kwark / mayonaise / kruiden. De verhouding kwark en mayonaise is 3:1

Maar alles kan! Misschien heb je nog wat groente over. Zo hoef je nooit wat weg te gooien.

Bereidingswijze
De pasta koken en laten afkoelen. De spinazie in een koekenpan roerbakken. Omelet bakken en in reepjes snijden. Spekjes en paprika bakken.

Als alles is afgekoeld, mengen met de rest (behalve de sla). Wil je het helemaal koud eten, dan even in de koelkast zetten. Maar lauwwarm is deze salade ook erg lekker.