Amandelmeel crackertjes

Dit heb je nodig
40 gr. amandelmeel
10 gram gebroken lijnzaad (liefst zelf malen)
1/2 ei
1/2 theelepel tijm
1/2 theelepel oregano
1/2 theelepel knoflookpoeder
1/2 theelepel chili flakes
1/2 theelepel rozemarijn
1/2 theelepel zout (is vrij veel…)
1/2 theelepel peper

(of alles dubbel doen, wel zo makkelijk!)

Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 180 graden.

Alles mengen. Je krijgt dan een plakkerige bal. Leg de bal op een vel bakpapier en leg er een vel bakpapier overheen. Rol er met een deegroller overheen tot je een dunne plak hebt. Hoe dunner, hoe krokanter. Je kunt je best doen om er een vierkante plak van te maken en er dan crackers uit te snijden (snijlijnen zijn voldoende, na hat bakken heb je losse crackers). Je kunt het ook lekker laten zoals het is. Evt. lijnen erin snijden, maar ook na het bakken kun je de crackers breken. Dan zijn het meer bourgondische crackers:)

Errrug lekker!