Open dag

IMG_3263voedingvoorlichting suikerspel IMG_3292 IMG_3268 IMG_3265 hapjesWat was het een mooie dag afgelopen zaterdag 21 januari! Yoga en zo Aalten en Voeding en zo Aalten hadden een open dag. Er zijn veel mensen geweest die eens wilden zien wat we allemaal te bieden hebben. Super!
Maar zonder de hulp van een aantal leden die hebben meegedaan met yogalessen, mensen hebben rondgeleid, voor koffie/thee en hapjes hebben gezorgd en wat al niet meer, had het niet gekund! Fantastisch al die hulp!

Ik hoop dat iedereen een idee heeft gekregen wat yoga is, wat de voedingscursus inhoudt, welke massages er mogelijk zijn en hoe de zonnebankruimte, de sauna en de douche eruit zien. Veel mensen hebben ook een fitcheck laten doen bij Willeke Kremer van WillsKracht en een voet-handmassage laten doen bij Irma Bekkers van Irma’s salon (pedicure).

Al met al…. zeer geslaagd en zeker de moeite waard om nog eens te herhalen. De foto’s spreken voor zich.

Heb je meegedaan met het suikerspel……. dan zul je nog even geduld moeten hebben. Ik zal binnenkort bekend maken wie het mooie boekje ‘gezonde soepen’ heeft gewonnen.