Coeliakie

Je darmen bepalen voor een heel groot deel je gezondheid
Gezonde darmen krijg je door goede voeding, voldoende rust en beweging.
Dat merk ik nog steeds dagelijks!

Maar wat is nu goede voeding voor je darmen?
Dat ziet er voor mensen met coeliakie iets anders uit dan voor andere mensen. Heb je coeliakie dan mag je geen gluten. Dan moet je op zoek naar een nieuwe manier van eten.

Misschien heb je geen coeliakie of weet je het niet, maar reageer je wel slecht op gluten, tarwe of andere voedingsmiddelen. Ook dan  moet je op zoek naar een nieuw eetpatroon en vervanging voor producten die je zo gewend was om te eten.

Dat is in het begin ‘a hell of a job’! Er komt zoveel op je af, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Ik kan je daarbij helpen
Ik help je mee de weg te zoeken in wirwar aan informatie rondom voeding. Je leert om zelf te kijken naar voeding. Wat zit er in? Hoe kan ik dit zelf maken? Wat zijn ontbijtjes, lunches en avondmaaltijden die ik simpel en snel kan maken? Waar kan ik producten kopen? Waar moet ik op letten?

Glutenvrij leven is leuk
Ja, het is even balen en soms ook even schrikken dat je glutenvrij moet leven. Maar er liggen ook juist weer nieuwe kansen voor je. Je gaat ontdekken hoe leuk het is om zelf eten te maken, creatief te denken en je leert wellicht ook andere voedingsmiddelen kennen.

En, wat het allerbelangrijkste is, je voelt je al snel beter zonder gluten!

Meld je aan voor een week lang tips voor buitenshuis eten. Gratis! 
Waar moet je op letten als je uit eten gaat? Wat moet je vragen? Je krijgt alle tips om veilig buitenshuis te kunnen eten.

http://Hier komt de link naar het invullen van de contactgegeven