Coaching

Veel mensen ervaren vage klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, darmklachten, buikpijn, maar ook allergieën, burn-out, huidklachten, overgangsklachten, schimmelinfecties en ontstekingen en veel mensen hebben moeite met gewicht te verliezen. Wellicht bent u al bij de huisarts of specialist geweest en heeft u medicijnen gekregen of is de oorzaak niet te vinden. Soms zijn de medicijnen hard nodig en dan is het fijn dat ze er zijn. Maar soms is medicatie een te snelle stap en kan er ook met voeding en aangepaste leefstijl veel bereikt worden. Bovendien haal je met de meeste medicijnen de oorzaak van het probleem niet weg. Voeding en zo Aalten heeft als doel mensen op weg te helpen naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht door hormonen in balans te brengen.

Ik geloof in puur eten, dat niet of zo weinig mogelijk fabrieksmatig bewerkt is. Terug naar de basis dus! Nuchter nadenken, weten wat je eet en zelf je eten bereiden! Weg met de pakjes en zakjes. Daarbij vind ik het belangrijk dat het eten dat je eet, voedzaam en lekker is. Het moet niet al te ingewikkeld zijn om klaar te maken, het moet makkelijk mee te nemen zijn en het moet niet al te lang duren om het te bereiden. Aandacht voor puur eten vertaalt zich terug in een mooie huid, rustige darmen en spijsvertering, sterke nagels, gezond haar, meer energie enz. enz. De moeite waard om er bewust mee om te gaan dus!

Individuele coaching
Bij individuele coaching kijk ik samen met u wat passend en helpend is in uw situatie. Helemaal afgestemd op uw leefomstandigheden.

Groepscursus
Tijdens de groepscursus krijgt u heel veel informatie over voeding, stressbeperking en beweging. Vervolgens gaat u daar zelf mee aan de slag, maar u ontvangt ook de steun van de groepsleden. U wisselt recepten en tips met elkaar uit en dit kan heel motiverend werken.

Individuele coaching

Het is mogelijk om individuele coaching te ontvangen. Samen kijken we naar uw behoeften en stemmen hierop coaching af.

Groepscursus

De groepscursus bestaat uit 10 bijeenkomsten. In deze bijeenkomsten worden diverse onderdelen behandeld.

Contactinformatie

Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard geheel vrijblijvend.